Diensten:

 

- Horecabeveiliging

Horecabeveiliging is niet meer weg te denken aan de deur van een discotheek, in het café of op het terras. De horecabeveiligers zorgen ervoor dat de huisregels worden nageleefd en dat bezoekers en personeel er een veilige en leuke avond van kunnen maken. Daarnaast zijn zij natuurlijk een gastvrij aanspreekpunt voor bezoekers.

- Chauffeursdiensten

Ontvangt u (internationale) gasten en biedt u ze graag een representatief ontvangst en vervoer tijdens hun verblijf? 

 Zijn het directieleden, sponsoren, DJ’s, bruiloft gasten of het top-management team uit het buitenland. VIP vervoer vanuit MH Security Exclusive chauffeursdiensten is tot in de puntjes geregeld en uw VIP’s zijn altijd onderweg met een ervaren, betrouwbare chauffeur die er ook is voor persoonlijke assistentie. Onze chauffeurs zijn ervaren in de omgang met bekende en minder bekende VIP’s, waarbij betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel staan. Zo komen uw VIP’s zorgeloos en op tijd aan op bestemming. 

- Evenementenbeveiliging

De overeenkomst tussen alle evenementen is dat veiligheid op de eerste plaats staat. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig evenement, optimale veiligheid & beveiliging voor je bezoekers staat altijd centraal. Wij zijn ons er van bewust dat dit niet ten koste mag gaan van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich immers veilig, maar ook welkom voelen. Wij zijn trots op het feit dat onszelf een expert mogen noemen op het gebied van evenementenbeveiliging.

- Objectbeveiliging

Je wilt je organisatie beschermen en de continuïteit van je bedrijf veiligstellen. Met objectbeveiliging door gekwalificeerde beveiligers van MH security Exclusive ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen. De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een bewezen preventieve werking en helpt risico’s te beperken. 

- High Risk

In het huidige politieke en sociale klimaat zijn er steeds meer omstandigheden die hoog risico beveiliging vereist. Ons team bestaat uit mensen die zeer ervaren zijn in onveilige en risicovolle situaties, hierdoor kunnen wij mensen leveren die uitermate geschikt zijn om in deze situaties te werken.

  • Transport beveiliging
  • Security driver (uit te breiden met close protection)
  • Reisbeveiliging
  • Beveiliging van geldlopers en dergelijke
  • Hoog risico obejcten